Inschrijven Scholendag

  Deze gegevens gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen. Deze site is beschermd met reCAPTCHA, het Privacy Beleid en Service Voorwaarden van Google zijn van kracht.

  Informatie

  Scholendag – DE REUZE DWERG, DIE EEN KOPJE KLEINER WIL ZIJN
  ‘De Reuze Dwerg die een kopje kleiner wil zijn’ is een spannend avontuur vol humor en fantasie waarbij op een speelse en toegankelijke manier klassieke muziek tot leven wordt gebracht! Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, niet in zijn huis en zelfs zijn kleren zijn te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar alle instrumenten van de dwergen begeven het onder zijn gewicht. In een groot Russisch avontuur gaat Ivan opzoek naar zijn
  ware zelf. Samen met zijn nieuwe vrienden Vladimir de koopman, het tovervrouwtje Baba Yaga, de vals-zingende Vuurvogel en een enorme Neus, komt hij erachter dat groot zijn misschien helemaal zo gek nog niet is… Gedurende de voorstelling leert Ivan dat iedereen goede en slechte eigenschappen heeft en dat wat een ander verschillend maakt juist heel bijzonder kan zijn. De onderbouw mag verkleed naar de feesttent komen. Trek je mooiste Petticoats aan of smeer je haar vol met gel!

  De bovenbouw doet ’s middags de Adventure Run incl. clinics in het thema: Petticoats & Vetkuiven!

  Iedereen krijgt ’s middags een lunch aangeboden, dus je broodtrommel mag je thuis laten.

  Spaarndamse kinderen van het speciaal onderwijs zijn ook welkom en kunnen zich vooraf aanmelden via onze website. Via de scholen krijgen de kinderen meer informatie

  Wanneer: Donderdag 19 september, 10.00 – 16.00 uur
  Inschrijven: Spaarndamse kinderen van het speciaal onderwijs zijn ook welkom en kunnen zich vooraf aanmelden via dit formulier.