Inschrijven Footgolf Volwassenen

De inschrijvingen van Footgolf voor volwassen van dit jaar zijn vol. Volgend jaar weer eens kans!

Informatie

Op zaterdagmiddag voelt half mannelijk Spaarndam zich ineens Ronaldo of Messi! Voeten, voetbal en een gat in de grond zijn ‘de bestanddelen’ voor wederom een fantastisch Footgolf toernooi. Ook dit jaar hebben wij door Spaarndam een aantal holes aangelegd waarbij de voetbal in zo weinig mogelijk trappen moet worden geput. Skills, strategie en een fijne touch van de bal maken u misschien wel Footgolf kampioen 2018 van Spaarndam.

Verslaat u onze kampioen Marco Kroon van vorig jaar? De holes bestaan onder andere uit blikken schieten, belletje trappen en fantastische greens. Voor het derde jaar achtereen belooft dit een groot spektakel te worden. Vanwege het beperkt aantal holes (16) hebben wij slechts plaats voor 150 mannen en vrouwen (+18). Meld je daarom z.s.m. aan via dit formulier en wees zeker van een startbewijs.

Een ieder die mee wenst te doen met het Footgolf evenement, dient zich per individu op te geven en kan aangeven bij welke groep hij of zij wenst te worden ingedeeld.

Let op: originaliteitsprijs voor best geklede groep en/of individu. Geef je tijdig op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!
Dit jaar zorgt iedereen voor zijn eigen bal.

Wanneer: Zaterdag 15 september, 11.30 – 15.00 uur
Inschrijven: kan via dit formulier
Info: Jos vd Laan, +31 6 37 46 86 31