Inschrijven Jeugd Voetgolf

  Deze gegevens gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen. Deze site is beschermd met reCAPTCHA, het Privacy Beleid en Service Voorwaarden van Google zijn van kracht.

  Informatie Jeugd Voetgolf

  Voor de jeugd van 8 t/m 15 jaar is dit een spannende avond! Wie is het behendigste en slimste met een bal? Wie overwint alle mogelijkheden en onmogelijkheden op onze eigen Voetgolfbaan rondom SV Spaarnwoude en het
  feestterrein?

  Graag alle deelnemers rond 17.30 uur verzamelen in de VIP-tent voor de groepsindeling en speluitleg, dan starten we om 18.00 uur!
  We hebben het aantal jongens en meiden die kunnen meedoen beperkt tot 100! De strijd gaat in verschillende leeftijdscategorieën. Meld je daarom óf alleen, óf als groep die graag samen de holes lopen (min. 5 pers.) z.s.m. aan op de website www.dorpsfeest- spaarndam.nl en wees zeker van een startbewijs! Geef op de website naast jouw leeftijd ook aan of je zelf een bal hebt of een bal wenst. Voor het lenen van een bal vragen wij 20 euro borg!

  Wie wint de reuze-cup? Wees snel, want vol=vol!

  Oproep: zijn er ouders of andere geïnteresseerden die de scores willen bijhouden? Zet dit dan op het inschrijfformulier.

  Bij vragen bel met Edwin Gorter 06-83444493