Dowload bestelformulier

Informatie

Zondag 20 september 2020, 16.00 – 20.00u

Heel Spaarndam BBQ’t

Traditioneel staat de zondagmiddag van het Dorpsfeest garant voor gezelligheid, maar de pandemie gooit dit jaar roet in het eten om dat met elkaar op het festivalterrein te doen. Laat dat ‘roet in het eten’ nou onze inspiratie zijn voor het afsluitende onderdeel van dit alternatieve zomerfeest…

Hoe leuk zou het zijn wanneer zoveel mogelijk dorpsgenoten tegelijk in de eigen voortuin aan het BBQ’en zijn? Veilig op 1,5 meter afstand van elkaar, met mooi versierde straten en de verbinding door het toch met zijn allen te doen. Zo kunnen wij als dorp laten zien dat we niet voor één gat (in de dijk) te vangen zijn.

Samen met een aantal lokale topondernemers hebben wij mooie en voordelige barbecuepakketten samengesteld zodat u niet op zoek hoeft te gaan naar producten voor op en bij de barbecue. Verder zorgen wij ervoor dat er tussen 16.00 en 20.00u wat extra gezelligheid door de straten komt door het inzetten van mobiel entertainment. Wellicht komen ze ook bij u langs… Bovendien ontvangt u bij iedere bestelling een gratis Spaarndamse vlaggenlijn en maakt u kans op mooie prijzen die wij onder jullie verloten.

De vlaggenlijnen delen wij uiteraard niet voor niets uit. Want ook voor het versieren van het dorp doen wij een beroep op u. Graag zien wij gedurende de festiviteiten zoveel mogelijk versierde huizen en straten. De Spaarndamvlaggen aan de gevels en in de vlaggenmasten mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Als u nog niet zo’n mooie  vlag heeft, bestel deze dan via
www.dorpsfeest-spaarndam.nl/vlaggen.

Voor de mooist versierde huizen en straten hebben wij nog wat leuks in petto, dus wees creatief en verras ons. Wij zullen e.e.a. beoordelen op donderdagavond 17 september, zodat iedereen het hele weekend plezier heeft van uw inspanningen.

Het motto is om er met elkaar wat moois van maken, uiteraard met inachtneming van de meest recente RIVM-richtlijnen.  Bent u, of kent u, diegene die het leuk vindt om bij u in de straat/buurt één en ander te coördineren? Ga dan bij uw buren langs en vraag of zij ook mee willen doen en help elkaar. Wellicht kunt u de ouderen en/of hulpbehoevenden ook vragen of u iets voor hen kunt betekenen met bestellen, ophalen en/of versieren, zodat ook zij mee kunnen doen. Uw inzet wordt gewaardeerd!

Let op: Aangebrand is het nieuwe krokant.
[/section]