Voorwoord Zomerfeest 2018

Ons aller feest staat weer voor de deur! Op woensdag 12 september wordt de aftrap gegeven voor onze jubileumeditie, 20 jaar Stichting Dorpsfeest Spaarndam! Het thema voor dit jaar moest daarom om wel feestelijk zijn en er is in de wereld natuurlijk geen groter feest dan CARNAVAL!!. Uiteraard is het programma in grote lijnen vergelijkbaar met dat van 2017, hetgeen betekent dat u niets hoeft te missen van allerlei vertrouwde – maar ook vernieuwde – onderdelen. Meer daarover leest u in dit boekje.

Het afgelopen jaar is er achter de schermen weer hard gewerkt om het komende dorpsfeest weer een stukje mooier en beter te maken. Binnen SDS is er één wijziging opgetreden. Bart Fokke, verantwoordelijk voor alle IT zaken, heeft het de afgelopen jaren steeds drukker met zijn werk gekregen waardoor er te weinig tijd overbleef om ook zijn taken binnen SDS te behartigen. Deze uitdaging gaf ons ook de kans om de structuur hierin te wijzigen. Ghislaine Berman is de gelederen komen versterken en coördineert nu alle media en marketing zaken. Dat doet ze uiteraard niet alleen, daar zit een hele commissie onder van vrijwilligers die zorg dragen voor de website, Facebook, de ledenadministratie, de fotografen groepen enz. enz. Ook middels deze weg willen we dan ook Bart bedanken voor alle jaren en wensen we Ghislaine en haar team heel veel succes en vooral plezier!

De nieuwe structuur begint absoluut vruchten af te werpen. Door commissies te vormen hebben we vrijwilligers die bepaalde activiteiten organiseren en daardoor genoeg tijd overhouden om deel te kunnen nemen aan andere activiteiten. We zijn dan ook erg blij dat de nieuwe ideeën van vorig jaar zoals de bingo, de vossenjacht en Spaarndam bakt, ook dit jaar weer op het programma staan!

Zoals u ziet, nieuwe mensen met nieuwe ideeën brengen nieuwe activiteiten met zich mee en dat is natuurlijk een hele goede zaak. Natuurlijk staan ook alle vertrouwde activiteiten weer op het programma. En we gaan er vanuit dat we op de zondag gewoon weer een Polderloop hebben. De kou en regen van vorig jaar zullen we maar als een uitzondering zien want extreem was het.

Ook interesse om een evenement te helpen organiseren of wil je een nieuw evenement opzetten? Neem contact met ons op en dan gaan we samen aan werken. Het blijft immers een feest voor en door Spaarndammers. Wij hopen dat ook dit jaar weer een succes zal worden maar om dat te kunnen realiseren zijn wij uiteraard afhankelijk van u allen.
Wij willen dan ook onze grote dank uitspreken naar al onze sponsors, de tientallen vrijwilligers en de honderden bezoekers. Een geslaagd Zomerfeest maken we met zijn allen!

Namens Stichting Dorpsfeest Spaarndam wens ik iedereen een mooi, feestelijk en zonnig Zomerfeest toe en ik zie u graag in en rond onze feesttent aan de Ringweg.

Dus, narren en narrinnen, zet de zorgen opzij, zet de feestneus op (al dan niet denkbeeldig) en vier feest want het is CARNAVAL!! Alaaf, Alaaf, Alaaf!!

Stichting Dorpsfeest Spaarndam

Arie in ‘t Veld, voorzitter

Bekijk programma zomerfeest 2018