Nawoord Zomerfeest 2021

Beste Spaarndammers,

Lang hebben we de hoop gehad op een ‘ouderwets’ dorpsfeest en lang zag het er ook naar uit dat dit ging lukken. Pas halverwege juli, toen alle voorbereidingen in volle gang waren, trapte de overheid toch weer op de rem en konden alle plannen overboord.
Terug naar het back-up plan van vorig jaar maar wel met nog weinig tijd over.

Dit heeft veel gevraagd van een ieders inlevingsvermogen en creativiteit maar gelukkig hebben we daar genoeg van in het dorp.
We kunnen dan ook niet duidelijk genoeg zeggen hoe trots we met elkaar en op elkaar moeten zijn dat we dit neer hebben kunnen zetten!
Want het stond er gewoon weer allemaal!

  • De Scholendag met optredens voor de onderbouw in het dorpshuis, de traditionele lunch voor onder- en bovenbouw en aansluitend de Adventure Run voor de bovenbouw.
  • De Seniorenmiddag met entertainment, een knabbeltje en een aperitiefje.
  • De fietstocht en autopuzzeltocht. Aantal deelnemers van de fietstocht was niet te bepalen. Aan de autopuzzeltocht deden bijna 40 auto’s mee!
  • 150 fanatieke footgolfers op dreef door het dorp.
  • 81 teams die deelnamen aan de Quiznight.
  • 140 kinderen tijdens de Corona Cup
  • En honderden vleespakketten van onze lokale ondernemers werden vakkundig verbrand op alle bbq’s in het dorp onder het genot van een drankje en alle entertainment die door de straten reed.

Ik wil dan ook iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan het succes van dit Zomerfeest. Alle vrijwilligers in het geel of het blauw, maakt niet uit! Alle sponsors en lokale ondernemers die de handen ineen geslagen hebben en als één team gewerkt hebben.
Tot het weermannetje aan toe, iedereen heeft zijn/haar beste beentje voorgezet en daarmee een Zomerfeest waar we nog lang en trots op terug kunnen kijken.

Ook al was het weer geweldig, toch hopen we allemaal volgend jaar weer een ‘ouderwets’ dorpsfeest te kunnen houden in de tent.

We gaan er in ieder geval binnenkort alweer langzaam naartoe werken. Want we zijn er aan toe! ;-)

Spaarndam, bedankt en tot volgend jaar!!

Arie in ’t Veld
Voorzitter