Nawoord Zomerfeest 2020

Beste Spaarndammers,

We waren er bang voor het niet te kunnen zeggen dit jaar maar gelukkig kan het toch; het Zomerfeest zit er weer op!

Sommige activiteiten waren nieuw zoals de Fietstocht, de Autorally/Puzzelrit en de Voortuin BBQ, andere activiteiten werden in een ander, corona-proof, jasje gehesen zoals de Corona Cup en de Online Quiznight.

Dit heeft veel gevraagd van ieders inlevingsvermogen en creativiteit maar gelukkig hebben we daar genoeg van in het dorp. We kunnen dan ook niet duidelijk genoeg zeggen hoe trots we met elkaar en op elkaar moeten zijn dat we dit neer hebben kunnen zetten!
Zeker ook wanneer je om je heen kijkt naar andere regio’s die normaal ook in deze periode hun feesten zouden hebben. We kunnen wel stellen dat Spaarndam een veerkracht getoond heeft die wellicht menigeen niet verwacht had. Wij natuurlijk wel 😉.

Ik wil dan ook iedereen bedanken die op wat voor manier dan ook heeft bijgedragen aan het succes van dit Zomerfeest. Alle vrijwilligers in het geel of het blauw, alle sponsoren en lokale ondernemers die de handen ineen geslagen hebben en als één team gewerkt hebben.
Tot het weermannetje aan toe, iedereen heeft zijn/haar beste beentje voorgezet en daarmee een Zomerfeest waar we nog lang en trots op terug kunnen kijken.

Tuurlijk hopen we volgend jaar weer ‘gewoon’ de feesttent neer te kunnen zetten maar we weten nu in ieder geval dat Spaarndam onder alle omstandigheden haar feestje zal blijven vieren!

Spaarndam, bedankt en tot volgend jaar!!

Arie in ’t Veld
Voorzitter