Heel Spaarndam BBQ’t

Het bestellen van een BBQ pakket is niet meer mogelijk.

In navolging op het succes van afgelopen jaar organiseren wij wederom het grootste eetfestijn van Spaarndam. Voordat u uw BBQ weer opbergt voor de winter, willen wij deze graag nog één keer zien roken. Samen met een aantal lokale topondernemers (die al jarenlang SDS een warm hart toedragen) hebben we voor uw gemak ook dit jaar weer mooie BBQ-pakketten samengesteld en maakt u bovendien nog kans op wat leuke prijzen die wij verloten onder de afnemers.

Dit jaar kunt u de BBQ-pakketten, tot 12 september, online bestellen via onze website (of via de QR-code). Deze dienen op zondagochtend in onze drive-through op de parkeerplaats hij AH te worden opgehaald. Wederom zorgen wij voor wat muziek op wielen die wellicht ook bij jullie langs kunnen komen. Ook dit jaar geldt weer met, door en voor Spaarndammers.

Organiseer iets met uw buurt, straat of buren en vraag de ouderen en hulpbehoevenden of u iets voor hen kunt doen. Maar vooral: houdt u zich aan de RIVM richtlijnen.

Hang de vlag uit!
Wat is een feest zonder aankleding? Normaal zorgen wij ervoor dat het festivalterrein en de tent er feestelijk versierd uitziet, maar nu er weer geen feesttent is doen wij wederom een beroep op u! Graag zien wij zoveel mogelijk Spaarndamvlaggen door het dorp en voor de mooist versierde straat en huis hebben wij ook dit jaar weer wat leuks in petto.

Heeft u nog geen Spaarndam-vlag? Verkooppunt: Joke Gorter, Ringweg 85, 023-5372679 (svp vooraf bellen om afspraak te maken)

(NB: De vlaggenlijnen die wij vorig jaar uitdeelden bij de BBQ-pakketten zijn helaas niet meer leverbaar)