Dankwoord Zomerfeest 2019

Beste Spaarndammers,

Het zit er weer op, Zomerfeest 2019 is voorbij. Een zomerfeest wat zijn naam eer aan deed want wat hebben we geluk gehad met het weer zeg! Alle activiteiten waren goed tot zeer goed bezet en dat is toch geweldig om te zien.

Heel Spaarndam Bakt was dit jaar aangepast in Heel Spaarndam Versiert en er waren absoluut prachtige creaties te bewonderen en te proeven. Ook de Drive-in bioscoop voor de kinderen was goed bezocht en de ene auto was nog mooier dan de andere.
Nog meer activiteiten hebben een positieve ‘face lift’ gehad. Zo werd de Bingo avond aangepast naar een Feest “Muziek” Bingo en de Playbackshow is een niveau omhoog getild naar Spaarndam’s Got Talent. De Quiz had een absoluut record met 75 teams!

Dat de VIP-tent op de vrijdag- en zaterdagavond weer als vanouds gratis is, begint weer zijn vruchten af te werpen. De VIP tent was (nog) niet vol maar aardig wat mensen zijn langs geweest voor een rustig drankje en zelf te kiezen muziek uit de jukebox.

Heel veel positieve reacties hebben we gekregen over het thema. Het leek wel alsof echt iedereen zich in dit thema kon herkennen en inleven.

Ook de jaarmarkt was weer terug van weggeweest tot enthousiasme van velen.

We hebben het weer geflikt met elkaar en wij kunnen als Stichting dan ook niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar wij zijn met alle sponsors, vrienden van de Stichting en vrijwilligers zowel in het geel als in het blauw.

Steeds meer onderdelen worden gerund door commissies. Kleine groepjes vrijwilligers die een bepaald onderdeel organiseren en daarnaast lekker meedoen met andere activiteiten binnen het dorpsfeest. Zo blijft het voor iedereen leuk en worden toch alle activiteiten in stand gehouden. Uiteraard is (extra) hulp altijd welkom dus heb je zin om mee te helpen aan het mooiste feest van het jaar, neem contact met ons op en vertel ons je wensen en ideeën.

Terugkijkend op het afgelopen dorpsfeest kan ik niet anders zeggen dan dat ik het een eer vond en vind om met jullie allemaal dit mogelijk gemaakt te hebben. Jullie zijn toppers, allemaal!

Spaarndam, bedankt en tot volgend jaar!!

Arie in ’t Veld
Voorzitter