Afsluiting Zomerfeest 2017

Beste Spaarndammers,

Het zit er weer op, Zomerfeest 2017 is voorbij. Daar waar wij vorig jaar nog van een zomers Zomerfeest mochten spreken was deze editie ietwat vochtig te noemen. Toch heeft dit jullie er niet van weerhouden om in grote getale deel te nemen aan alle activiteiten.

Een overvolle woensdagavond met klaverjas, darts en natuurlijk de bingo. De donderdag waar de Adventure Run weer een groot succes was ondanks dat deelnemers en begeleiders een urenlange regendouche moesten trotseren. Bijna 60 teams bij de quiz.Een volle seniorenmiddag en later op de vrijdag de jeugdfootgolf en 5 tegen 5. Ook hier was een zwemdiploma geen overbodige luxe. Een bomvolle vrijdagavond brengt ons naar het weekend waar het weer ons wat beter gezind was. Veel taarten om te keuren, een vossenjacht door het dorp en natuurlijk de Playbackshow en de footgolf waar vele deelnemers waren. Een gezellig drukke zaterdagavond werd opgevolgd door de zondag die helaas rustiger begon dan we gewend zijn door het niet doorgaan van de polderloop. Voor het eerst in de geschiedenis van SDS moesten we deze beslissing nemen. Natuurlijk heel jammer maar de veiligheid van onze deelnemers staat voorop. Toch weerhield dit jullie niet om massaal naar de prutparty te komen waar dan toch dat langverwachte zonnetje zich ook nog even liet zien.

Machtig Mooi Mokum bleek een Machtig Mooi thema met misschien wel de mooiste aankleding van de tent aller tijden!

We hebben het weer geflikt met elkaar en ik kan dan ook niet vaak genoeg zeggen hoe dankbaar ik ben met alle sponsors, vrienden en vrijwilligers in het geel en in het blauw. Toch gaat er dit jaar een speciaal dankwoord uit naar twee groepen vrijwilligers:

De bouwploeg die op de vrijdag voor het Zomerfeest de tent heeft opgebouwd in de stromende regen. Enorm veel respect voor deze kanjers. En natuurlijk de dames die de bingo, heel Spaarndam bakt en de vossenjacht hebben bedacht en uitgevoerd. Zo maar even drie nieuwe activiteiten bedenken en uitvoeren en met groot succes. In één woord geweldig!

Een beter voorbeeld van ‘vóór en dóór Spaarndammers’ is er gewoon niet.

We gaan alvast voorzichtig uitkijken naar Zomerfeest 2018, een jubileumeditie met 20 jaar Stichting Dorpsfeest Spaarndam.

Heb je ideeën? Schroom niet en neem contact met ons op. Samen maken wij er ook volgend jaar weer een grandioos feest van!

Spaarndam, bedankt en tot volgend jaar!!

Arie in ’t Veld
Voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *