Veel gestelde vragen Afhaalbewijzen & Polsbandjes

LET OP! DE VRIJDAG IS VOL!
Het is niet meer mogelijk om bandjes te kopen voor de vrijdagavond. 

Ik heb geen afhaalbewijs
Donderdag 8 september zijn de afhaalbewijzen gemaild! Heb je wel betaald en deze niet ontvangen? Check dan eerst even je SPAM/JUNK map en mail dan naar kaarten@dorpsfeest-spaarndam.nl.

Waar en wanneer kan ik mijn polsbandje halen?
Het afhalen van de kaarten(polsbandjes) kan op dinsdag-en woensdagavond 13 en 14 september a.s. van 19.00u tot 22.00u aan het begin van de feesttent.

Ik kan niet op vrijdag- of zaterdagavond, krijg ik mijn geld terug?
Kun je niet op een vrijdag-of zaterdagavond, dan kun je dit aangeven bij het ophalen en het polsbandje omruilen voor muntjes, wij geven geen geld terug. Deze ingeleverde polsbandjes gaan dan direct de losse verkoop in.

Kan ik een los kaartje/polsbandje kopen?
Ingeleverde polsbandjes op de dinsdag- en woensdagavond (mensen die niet kunnen op die dag) gaan direct de losse verkoop in. Het kan dus zijn dat we op dinsdagavond een beperkt aantal kaarten voor de losse verkoop hebben. Op woensdagavond gaat de losse verkoop van start vanaf 22.00u of zolang er ingeleverde polsbandjes op voorraad zijn.

LET OP! Kaarten in de losse verkoop mogen alleen gekocht worden samen met of door een Vriend van de Stichting. Deze polsbandjes/kaarten worden gekoppeld aan het lidnummer van de Vriend en deze zal ook verantwoordelijk zijn voor diegene die het polsbandjes draagt. Misdraagt deze persoon zich, dan zal Stichting Dorpsfeest Spaarndam genoodzaakt zijn deze persoon EN de bijbehorende Vriend van de Stichting te weren uit de tent voor een nader te bepalen termijn. Denk dus goed na voor wie je de polsbandjes koopt! Maximaal 2 kaarten per lidnummer per avond.

Hoeveel kaarten/polsbandjes mag ik kopen?
Er mogen niet meer dan twee polsbandjes per lidnummer per feestavond worden gekocht en het tonen van een legitimatie is verplicht.

LET OP! Kaarten in de losse verkoop mogen alleen gekocht worden samen met of door een Vriend van de Stichting. Deze polsbandjes/kaarten worden gekoppeld aan het lidnummer van de Vriend en deze zal ook verantwoordelijk zijn voor diegene die het polsbandjes draagt. Misdraagt deze persoon zich, dan zal Stichting Dorpsfeest Spaarndam genoodzaakt zijn deze persoon EN de bijbehorende Vriend van de Stichting te weren uit de tent voor een nader te bepalen termijn. Denk dus goed na voor wie je de polsbandjes koopt Maximaal 2 kaarten per lidnummer per avond.

Ik ben nog geen lid als Vriend van de Stichting! 
Wil je nog lid worden? Dat kun je komen regelen op bovenstaande avonden bij de balie of na de feestweek op deze website.

Wat kost een kaartje/polsbandje?
Als Vriend van de Stichting betaal je 25 euro. Hiervoor krijg je een kaartje voor de vrijdag-en zaterdagavond. Wil je een los kaartje? Dan betaal je €15,-.

Mag ik mijn kaartje/polsbandje ruilen voor een andere dag?
Dat kan! Het handigste is wel om even of wat later op de afhaaldagen te komen want we moeten die kaarten om te ruilen uit de losse verkoop halen. En de kaarten van de losse verkoop zijn de kaarten die mensen inleveren omdat ze niet kunnen. Dus het is zo lang de voorraad strekt. Sowieso is de losse verkoop op woensdagavond vanaf 22.00u en kun je, zolang de voorraad strekt, ruilen.

Ik ben sponsor van Stichting Dorpsfeest Spaarndam, hoe werkt bovenstaande dan?
Onze sponsoren hebben andere afspraken. De afhaaldagen zijn hetzelfde maar meld je even bij Edwin Gorter.