Veel gestelde vragen Vrienden van de Stichting , Afhaalbewijzen & Polsbandjes 2023

Nieuw ledensysteem per juni 2023:

Op 8 juni 2023 is er een eerste mail gestuurd naar de Vrienden van de Stichting met de vraag om in te loggen in ons nieuwe ledensysteem en daar eenmalig een betaling te doen voor de polsbandjes van de Feestweek 2023. Volgend jaar zullen de betalingen weer via automatische incasso verlopen.

Wat houdt een lidmaatschap Vriend van de Stichting in?
Voor jouw lidmaatschap krijg je 1 vrijdagkaartje en 1 zaterdagkaartje. Dit is vooraf niet te ruilen voor andere dagen. Zie ook kopje “Mag ik mijn kaartje/polsbandje ruilen voor een andere dag?

Waar kan ik inloggen?
Via https://leden.dorpsfeest-spaarndam.nl

Hoe kan ik inloggen?
Gebruik het e-mailadres waarop je mail van de Stichting ontvangt en maak via de mail een wachtwoord aan of ga naar de inlogpagina zoals hierboven aangegeven en vraag met jouw e-mailadres een nieuw wachtwoord aan.

Ik heb geen mail gehad maar ben wel al lid!:
Mail dan even naar kaarten@dorpsfeest-spaarndam.nl

Mijn partner/gezinslid heeft wel een mail gehad maar ik nog niet!:
In het nieuwe ledensysteem is het niet mogelijk om meerdere accounts op 1 e-mailadres te hebben, dit was voorheen wel zo. Dit bleek altijd een rommeltje te worden met het versturen van de afhaalbewijzen. Log even in via je e-mailadres waarop je de mail hebt ontvangen en check welke naam daar staat en match de naam met het emailadres. Maak dan voor de andere gezinsleden een nieuw account aan op https://dorpsfeest-spaarndam.nl/aanmelden-vriend/.

Er is een bedrag afgeschreven maar in het systeem staat dat er nog niet betaald is:
Dan heeft de betaling te lang geduurd. Na een paar werkdagen wordt het bedrag weer automatisch gestort en kun je het daarna opnieuw proberen. Geen terugboeking? Mail dan even naar kaarten@dorpsfeest-spaarndam.nl.

Ik heb geen afhaalbewijs

De afhaalbewijzen zijn op maandag 4 september verstuurd. Heb je wel betaald en deze niet ontvangen? Check dan eerst even je SPAM/JUNK map of log in op leden.dorpsfeest-spaarndam.nl en download het afhaalbericht daar.

Waar en wanneer kan ik mijn polsbandje halen?
Het afhalen van de kaarten(polsbandjes) kan op maandagavond 11 september en  woensdagavond 13  september a.s. van 19.00u tot 22.00u aan het begin van de feesttent.

Ik kan niet op vrijdag- of zaterdagavond, krijg ik mijn geld terug?
Kun je niet op een vrijdag-of zaterdagavond, dan kun je dit aangeven bij het ophalen en het polsbandje omruilen voor muntjes, wij geven geen geld terug. Deze ingeleverde polsbandjes gaan dan direct de losse verkoop in.

Kan ik een los kaartje/polsbandje kopen?
Ingeleverde polsbandjes op de maandag- en woensdagavond (mensen die niet kunnen op die dag) gaan direct de losse verkoop in. Het kan dus zijn dat we op maandagavond een beperkt aantal kaarten voor de losse verkoop hebben. Op woensdagavond gaat de losse verkoop van start vanaf 22.00u of zolang er ingeleverde polsbandjes op voorraad zijn.

LET OP! Kaarten in de losse verkoop mogen alleen gekocht worden samen met of door een Vriend van de Stichting. Deze polsbandjes/kaarten worden gekoppeld aan het lidnummer van de Vriend en deze zal ook verantwoordelijk zijn voor diegene die het polsbandjes draagt. Misdraagt deze persoon zich, dan zal Stichting Dorpsfeest Spaarndam genoodzaakt zijn deze persoon EN de bijbehorende Vriend van de Stichting te weren uit de tent voor een nader te bepalen termijn. Denk dus goed na voor wie je de polsbandjes koopt! Maximaal 2 kaarten per lidnummer per avond.

Hoeveel kaarten/polsbandjes mag ik kopen?
Er mogen niet meer dan twee polsbandjes per account per feestavond worden gekocht en het tonen van een legitimatie is verplicht.

LET OP! Kaarten in de losse verkoop mogen alleen gekocht worden samen met of door een Vriend van de Stichting. Deze polsbandjes/kaarten worden gekoppeld aan het account van de Vriend en deze zal ook verantwoordelijk zijn voor diegene die het polsbandjes draagt. Misdraagt deze persoon zich, dan zal Stichting Dorpsfeest Spaarndam genoodzaakt zijn deze persoon EN de bijbehorende Vriend van de Stichting te weren uit de tent voor een nader te bepalen termijn. Denk dus goed na voor wie je de polsbandjes koopt!

Ik ben nog geen lid als Vriend van de Stichting en de feestweek is al gestart.
Lid worden is op dit moment niet meer mogelijk. Na de feestweek zullen we communiceren wanneer dit wel weer mogelijk is.

Wat kost een kaartje/polsbandje?
Als Vriend van de Stichting betaal je 25 euro. Hiervoor krijg je een kaartje voor de vrijdag-en zaterdagavond. Wil je een los kaartje? Dan betaal je €15,-.

Mag ik mijn kaartje/polsbandje ruilen voor een andere dag?
Dat kan! Maar alleen op de afhaaldagen, zolang we de kaarten te ruilen hebben. Het handigste is wel om even of wat later op de afhaaldagen te komen want we moeten die kaarten om te ruilen uit de losse verkoop halen. En de kaarten van de losse verkoop zijn de kaarten die mensen inleveren omdat ze niet kunnen. Dus het is zo lang de voorraad strekt. Sowieso is de losse verkoop op woensdagavond vanaf 22.00u en kun je, zolang de voorraad strekt, ruilen.

Ik ben sponsor van Stichting Dorpsfeest Spaarndam, hoe werkt bovenstaande dan?
Onze sponsoren hebben andere afspraken. De afhaaldagen zijn hetzelfde, melden bij de kaartenbalie.